Home Page Foros Literatura LOS DIAS PERFECTOS Crítica Literaria ” Los días perfectos” de Jacobo Bergareche

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Autor
  Entradas
 • #1422
  Marian Rojas
  Superadministrador

  En primer lloc, Cinta gràcies per la teva proposta. Confesso que vaig comprar i llegir el llibre en quant el vas recomanar i a hores d’ara potser se m’escaparan alguns detalls. D’entrada i fent una valoració general el llibre m’ha agradat força malgrat que a l’inici em va costar agafar-li el ritme, crec que a mesura que vas llegint la narració es fa més intensa i t’atrapa per veure quin serà el desenllaç de la relació d’en Luis amb la seva dona Paula, final obert, no sabem si finalment li envia la carta o no.
  Una història poc innovadora però amb situacions divertides amb les que tots ens podem identificar. El fil conductor les cartes, que l’autor aprofita per fer un paral·lelisme amb la correspondència de Faulkner a Meta. Aquí el meu però, no és comparable la relació d’uns quants dies de Luis amb la de Faulkner al llarg de la seva vida amb la seva amant.
  Bergareche en la seva primera novel·la utilitza un estil i una prosa poc artificiós i es val del llenguatge visual de Faulkner per reforçar el seu relat.
  Caldrà seguir les pròximes aportacions d’en Jacobo Bergareche per veure si es referma la seva trajectòria, ja que llegint diverses crítiques la seva primera publicació ha estat molt ben rebuda.
  Una bona elecció Cinta.
  Una abraçada!

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.