Home Page Foros LOS DÍAS PERFECTOS. JACOBO BERGARECHE

 • Este debate tiene 1 mensaje y 0 respuestas.
Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Autor
  Entradas
 • #1434
  Cristina Vehí
  Superadministrador

  Amb una mica de retard… gràcies Cinta per la teva recomanació. No coneixia l’autor i sembla que ha rebut molt bones crítiques…així que tindré ocasió de gaudir-lo endavant… Vaig llegir el llibre tan bon punt el vas recomanar, i va ser de fàcil lectura. Sí vaig trobar algunes parts una mica lentes i reiteratives, tot esperant més acció per part del protagonista. De fet, jo no trobo tant paralelisme entre la seva frustrada continuació de l’aventura amorosa amb la Camila, que deixa la rel.lació amb ell i la converteix en una rel.lació platònica per part del Luis. Les seves reflexions que plasma en la carta a la seva dona, la Paula, també tenen aquest punt de passivitat i negativisme respecte a la manca de passió que tenen, però no provoquen (potser la dona s’ha acomodat a viure així) cap moviment de canvi de rumb en les seves rutines… potser es veuen absorbits per les obligacions quotidianes (fills, estrès laboral, manca de passió en general…).

  Les cartes del Faulkner a la Meta, la seva amant, sí tenen aquest matís de desitg i ell sí és correspost per ella durant molts anys, cosa que no es dona amb el Luis, mancat d’iniciativa i conformat a la seva situació.

  Bé, gràcies per la teva recomanació. He gaudit també molt del video-debat, que m’ha permès de veure-us un ratet. Una abraçada i molta sort al Mariano en la seva cirurgia!

  Cristina V.

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.