Home Page Foros Literatura SOSTIENE PEREIRA de ANTONIO TABUCCHI “ Sostiene Pereira”. Antonio Tabucchi.

Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
 • Autor
  Entradas
 • #1600
  Pedro Sanchez
  Superadministrador

  Gràcies Bego per aquesta fantàstica recomanació de lectura.
  Un autor i un llibre totalment desconegut per a mí.
  Ha estat un gran i fascinant descobriment, tan en la seva vessant tècnica, com en la seva història.
  L’autor ha sigut capaç de crear un personatge en “Pereira”, digne de ser recordat a l’alçada de molts altres en els anals de la literatura.
  Una història totalment creïble, de denuncia i reflexió, emmarcada en una època negra per a la nostra societat i per a la civilització en general: dictadures, guerra civil, moviments feixistes…
  Una narrativa àgil, poètica i captivadora que et transporta des-de el primer paràgraf en una catifa voladora per a tota la seva història, gaudint-la continua i intensament.
  Des de el punt de vista tècnic, s’ha de resaltar la novedosa forma de montar els diàlegs, original i atractiva.
  La concepció del personatge “Pereira” i la seva transformació a lo llarg de tota la història és memorable, qüestionant contínuament la conciència del lector.
  Evidenment, segons la conciència de cada un dels lectors, la lectura i la seva vivència serà diferenta. Resalto aquest fet, perquè no totes les mans estant netes de sang.
  Els personatges que acompanyen en la història a “Pereira”, en alguns diàleg o escrits, estan realment molt encertats i molt ben recreats, lo que ajuda també a la seva lectura, reflexió i a comprendre el motor de canvi en la actitud del personatge principal de cara als fets que es viuen i, la conciència amb la que els haurà d’enfrontar.
  Bego: “ Sostengo” que he descubierto un autor y una obra que me ha hecho disfrutar con su lectura, pasando unas horas magníficas.
  Este hecho, “ sostengo “ que siempre te lo deberé a tí.
  Muchas gracias y un abrazo.

  #1614
  Begoña Treviño
  Superadministrador

  Gracias per el comentario

Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.